Órajavítás és Ajándékbolt Solt

EGYEDI FÉNYKÉPES ÓRÁK KÉSZÍTÉSE! Ha SOLTON jár, nézzen be hozzám! Amíg az órája jó kezekben van, szétnézhet az üzletemben. Ha valami ajándékfélére szüksége van, nálam megtalálhatja! Minőségi munka, udvarias kiszolgálás, diszkrét árak!

Ezt az oldalt a különleges, extrém órákat szerető embereknek ajánlanám.

Ha valami érdekességet,újdonságot találok,itt osztom meg önökkel.

Ha valaki szeretné felhívni a figyelmet valami újdonságra,érdekességre, küdje át e-mail és itt megosztom másokkal is.

 

1.2 MILLÓ DOLLÁROS ARANY-KARÓRÁVAL AZ OPERÁBA
 beküldte jól: brian @ 2010. december 15. 08:25
 

A Manufacture Royale cég Opera Time Piece karórája valószínűleg nem a legolcsóbb luxusóraként lesz számon tartva: 1,2 millió dollárba kerülAz óramutató minden órában egy A szolmizációs hangot ad ki, a percmutató pedig percenként szó szerint kivágja a magas C-t. Ez utóbbi a gyakorlatban nem tudom mennyire kellemes vagy inkább idegesítő egy idő után. darabja (több mint 250 millió Ft).

 

Összesen 319 apró alkatrész, tárcsa és kapcsoló működik a szerkezetben, ezt 18 karátos rózsaszín és szürke arany ötvözetek, valamint zafír alkotóelemek színesítik. A sok belső mozgóalkatrész és a zenélés bizony eléggé fogyasztja az energiát, így nem csoda, hogy egy elemmel átlagosan csak 100 óra üzemidőt produkál az időmérő. Persze a nevéhez méltóan az operába való, az előadás végéig talán kibírja. Közben pedig percenként belecsipog?

 

Az óra bőrszíja aligátorbőrből készült, hogy ez a rész is teljesen egyedi legyen. Az Opera Time Piece karórából összesen 12 darabot készítettek, így jobb lesz sietnie annak, akinek még nincs az esti opera-előadásra valamilyen különleges kiegészítője.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 151
Heti: 309
Havi: 2 378
Össz.: 429 656
Oldal: Különleges órák
Órajavítás és Ajándékbolt Solt - © 2008 - 2019 - orajavitas-solt.hupont.hu