Órajavítás és Ajándékbolt Solt

EGYEDI FÉNYKÉPES ÓRÁK KÉSZÍTÉSE! Ha SOLTON jár, nézzen be hozzám! Amíg az órája jó kezekben van, szétnézhet az üzletemben. Ha valami ajándékfélére szüksége van, nálam megtalálhatja! Minőségi munka, udvarias kiszolgálás, diszkrét árak!

*****

ÉRVÉNYES POSTAI SZÁLLÍTÁSI DÍJAIM 2018. 09-01 - től 

Előre utalva ajánlott levélként.

Főleg a karórákat tudom ajánlott levélként előre utalás után 800 Ft - tól küldeni. BUBIS borítékba csomagolva!

Ezeket be tudom csomagolni úgy, hogy ne törjön el. Viszont ha elvész a levél akkor nem térítik az értékét,  hacsak nem értéknyilvántartással küldöm!  Az viszont már megközelíti az MPL csomag árát, ami sokkal biztonságosabb a lent felsoroltak miatt!

      súly         elsőbbségi       sima

-100 gr-ig  =   800 Ft         700 Ft

 -250 gr-ig  =  900 Ft       800 Ft

Ennél nagyobb súly felett vagy a biztonságosabb szállítás érdekében, érdemesebb választani az MPL üzleti csomagot!  Előnyei: ettől a súlyhatártól felfelé olcsóbb mint az ajánlott levél, időgarantált, értéknyílvántartott, lehet törékenyként is kezelni, nyomon követhető, sms értesítést kap a csomag várható szállítási időpontjáról.

Ami törékeny és nem tudom biztonságosan becsomagolni, azt inkább az MPL üzleti csomagban adom fel TÖRÉKENY megjelöléssel, KEDVEZMÉNYES ÁRON  (+ utánvét összeget sem számolok!az alábbiak szerint! Ezek az árak 1 kg-ig érvényesek és 50000 Ft értékhatárig!

Ha az előre utalást választja akkor a MPL csomagnál +200 Ft kedvezményt tudok adni. Ha ezt választja akkor a számlaszámomat válaszlevélben a pontos összeggel meg fogom adni.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS UTÁNVÉT: 1 munkanapos 1800 Ft

KEDVEZMÉNYES TÖRÉKENY CSOMAG:  1 napos 2800 Ft.

***

POSTÁN MARAD ÉS OTT ÁTVEHETŐ UTÁNVÉT

 sima csomag 1 munkanapos 1500 Ft

KEDVEZMÉNYES TÖRÉKENY CSOMAG: 1 napos 2400 Ft.  

 -Az üveg elejű faliórákat és törékeny tárgyakat csak törékeny csomagként merem elküldeni! Sima csomagként csak a Megrendelő írásos kérésére és felelősségére küldöm el!

*****

 Az Ön csomagját a

magyar_posta_logo.jpg

szállítja!

Szállítási határidő 1 munkanap!

Postai kézbesítésnél amennyiben a címzettet nem találja a futár, a csomagról értesítést hagy részére. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt veheti át.

 A Megrendelő köteles a csomagot átvételkor megvizsgálni. A terméken észlelt esetleges sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módomban elfogadni! 

Figyelem! 

A már megrendelt  és elkészített egyedi termék után a Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 151
Heti: 305
Havi: 2 374
Össz.: 429 652
Oldal: SZÁLLÍTÁSI MÓD és KÖLTSÉGEI
Órajavítás és Ajándékbolt Solt - © 2008 - 2019 - orajavitas-solt.hupont.hu